Kesäkuulumisia

Heikosti on tullut päivitettyjä blogia näin kesätuimaan! Kaikki vapaa-aika (=muutamat hetket iltaisin siis) on mennyt ihan muihin puuhasteluihin. Murmeli on myös ryhtynyt nukkumaan iltaisin aika myöhään, ja sitten sitä vapaata on yhtäkkiä tosi paljon vähemmän, kun ei oikein itse jaksa valvoa. Yhden uuden vauva-valokuvakirjan sain puoliväkisin hakattua kasaan. Se tulee Ameriikan serkkujen mukana Suomeen reilun viikon päästä.

Oltiin juuri Murmelin kanssa viikko mökillä. Mökillä oli yllättävän mukavaa. Joka päivä käytiin poimimassa mustikoita ja etsimässä metsämansikoita ja keräämässä käpyjä ja kiviä, kahluualtaassa oli mukava polskuttaa ja heitellä kylpyankkoja ja mökillä unikin maistui ihan eri tavalla. Mansikoita ja jäätelöä syötiin ihan joka päivä ja ihailevaa yleisöä Murmelin esityksille oli tuplasti. Kaikkiaan onnistunut reissu! Lisäksi voin lämpimästi suositella Intercity-junien leikkivaunuja ja perhehyttiä. Useamman tunnin junamatka 1,5-vuotiaan kanssa sujui lupsakasti lapsen liukuessa ankarasti leikkiosaston liukumäessä.

Sen sijaan paarmat eivät olleet meille mieleen. Lämpimänä päivänä niitä pörräili ympärillä useampi, ja Murmeli oli paarmoista sen verran kiihdyksissään, että puhui niistä välillä aivan taukoamatta. Kiihtyneen selostuksen ja ulososoittelun keskeltä erottui vain toistuvasti sana "PAA", joka siis on paarma. Muutenkin Murmelin sanavarasto on kovasti kehittynyt. Isäkin kommentoi tätä palattuamme. Kuulemma viikossa muksu oli huimasti kehittynyt muutenkin.

Seuraavaksi lähdetäänkin Tallinnaan, ja sitten alkaa jo Miehen loma. Tiedossa on ainakin reissua Ikeaan ja kämpän järkkäilyä, Lintsillä käyntiä ja piknikkiä, lisää mökkeilyä ja kaverien tapaamista. Ja kuukauden päästä menenkin jo töihin. Hirvittää aika lailla. Mitenköhän kestän olla erossa lapsesta ja mitä jos lapsi kiintyykin sitten hoitajaan äidin sijaan?! Sitä ennen toivottavasti ehditään vielä nauttia kesäisistä päivistä.









Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusi lempiruokani - gnocchivuoka

Maailman paras (gluteeniton) piirakkapohja ja mini quiche lorrainet

Salted caramel cupcakes eli suolakaramellikuppikakut