Säitä pidellyt

Ollaan taas karkaamassa mökille siinä toivossa, että saataisiin siellä paremmin oltua ja nukuttua. Uudesta kodistamme on näillä helteillä tullut ihan epätoivoisen kuuma pätsi. Lapsi saa nukkua ainoan tuulettimen kanssa, ja muut sitten kärvistelee. Sisällä on varmaankin yli 30 astetta lämmintä ja olo ihan puuroinen. Ollaankin käyty melkein joka päivä jossakin retkellä; Mustikkamaalla, Mustasaaressa ja sun muualla.

Ennen Miehen lomaa käytiin myös tyttöporukalla (mahtui mukaan tosin yksi pikkumieskin) Tallinnassa. Vaihteeksi vietettiin koko päivä Kalasadaman alueella eikä keskustan ja vanhan kaupungin liepeillä. Oli muuten metka paikka. Ränsistyneitä kummitushuviloita ja puutaloja vieri vieressä, osa jo kunnostettu mutta osa ihan mennyttä maailmaa. Lounastettiin F-hoone -nimisessä trendimestassa jonkun sortin entisen tehdasrakennuksen sisäpihalla; vieressä oli sopivasti design-puoteja, joista meillekin tarttui mukaan kaikenlaista hauskaa, kuten neliönmalliset hyllyt. Hintataso keskustan ulkopuolella oli muuten aikas kohtuullinen. Lounas F-hoonessa parin skumppalasin kera taisi olla noin 12 euroa!

Muksut viihtyivät Tallink Superstarin leikkiosastolla pienessä pallomeressä, liukumäessä ja piirtelemässä niin, että saatiin vuorotellen tehtyä täsmäiskut tax freehen.

F-hoone

Mutsit skumpalla

Caesar-salaatti oli rakennettu hauskasti salaattikerän puolikkaan päälle

Tehdasrakennus?

Kahvilla Chocolaterie de Pierressä. Oli liian kuuma legendaarisille kaakaoille, eikä Pierren kakut olleet meidän mielestä kyllä ihan niin legendaarisia.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusi lempiruokani - gnocchivuoka

Maailman paras (gluteeniton) piirakkapohja ja mini quiche lorrainet

Salted caramel cupcakes eli suolakaramellikuppikakut