Huh. Tänään oli ensimmäinen päivä kolmestaan lasten kanssa juhannuksen jälkeen, kun Murmelilla alkoi loma. Hermot meni 1,5 kertaa ja Buranaa kului 1 x 600 mg. Ensin pikkuveli otti taas viestintäänsä mukaan yli 100 desibelin kirkumisen, tällä kertaa huvikseen, ja Murmeli lietsoi tätä minkä ehti. Sitten piti lähteä maalikauppaan, ja Murmeli tapansa mukaan kikkaili peilin edessä kenkien pukeminen sijaan. Mikä ihme siinä on, että sukat ja kengät voi pukea päälle vasta kun äiti karjuu naama punaisena???

Murmeli pääsi sitten elokuviin katsomaan Ängriböödsiä uudelleen, ystävänsä ja tämän äidin kanssa (paras on Pommi. Ja se, että saa popkornia). Pikkuveli ystävällisesti suvaitsi nukkua niin että pääsin itse Espresso Houseen syömään ihanaa hasselpähkinä-suklaajuustokakkua ja lukemaan uusinta shopaholicia, jonka sain just kirjastosta ja jota en varmaan ikinä ehdi lukea ennen kun se jo pitää palauttaa. 

Eilen ajoimme juhannuksen vietosta mökiltä melkoisen huutosirkuksen saattelemana. Illalla Pikkuveli ryhtyi istumaan tuetta ihan tosissaan ja sen lisäksi oppi taputtamaan. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusi lempiruokani - gnocchivuoka

Maailman paras (gluteeniton) piirakkapohja ja mini quiche lorrainet

Salted caramel cupcakes eli suolakaramellikuppikakut