Juhannusvalmisteluja



Tällä viikolla on valmisteltu urakalla juhannusjuhlia ja ensimmäistä yötä mökillä. 


Maalattiin mökiltä perityn pirtinpöydän penkit valkoiseksi; pöytäkin piti maalata, mutta aika loppui kesken. Onneksi alennusmyynneistä löytyi hauska tummanharmaa pöytäliina pirtinpöydän päälle.



Yksi arki-ilta uhrattiin Ikealle. Ostettiin patja, peitot, tyynyt ja muut vuodevaatteet sekä kaikenlaista pientä keittiötavaraa mökille. Niin, ja verhot! Mökkiin paistaa yhdestä ikkunasta aurinko melkein koko päivän, ja kuistille näkee palstan viereiseltä kävelytieltä aika estottomasti, joten halusimme pientä näkö- ja hellesuojaa huoneeseen. 


Mökissä on altavedettävä rautasänky, joka toimii päiväsaikaan sohvana. Sen päällä on nyt kaksi patjaa, ja yöksi sängyn saa siis levitettyä. Sänky on tarkoitus maalata ja maalitkin on jo hankittu, mutta aika loppui nyt kesken.

Aatonaatto sujui kauppareissulla. Kassikaupalla ruokaa, proseccoa ja punaviiniä. Lapset on huvitelleet ruikkimalla toisiaan vesileluilla ja juoksemalla eestaas mökkikaverien kanssa. Naapurimökkiimme muutti viikko sitten jo toinen tarhakaveri, huippua!

Meillä tosiaan on kaksipäiväiset juhannuskinkerit alkamassa. Niistä lisää myöhemmin!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusi lempiruokani - gnocchivuoka

Maailman paras (gluteeniton) piirakkapohja ja mini quiche lorrainet

Salted caramel cupcakes eli suolakaramellikuppikakut