Murmeli 6 kk

Pidimme eilen vihdoin Murmelin puolivuotis-synttärijuhlat.



Kaikki meni suunnitellusti ja päivänsankarikin oli hyvällä tuulella lähes koko 5 tunnin bileiden ajan. Vieraina ystäviä, kummeja ja perhettä. Tarjolla vadelma-pavlovaa, mini-juustokakkuja, suklaaseen dipattuja vaahtokarkkeja, sitruunamarenki-torttuja minikoossa, kahvia, teetä, shampanjaa ja lapsille seljankukan makuista luomulimua. (Kuvat ovat muuten hieman hämäriä, meillä kun on jo kohta 4 kuukautta kestänyt julkisivuremppa meneillään.) Oltiin päivän lopuksi koko perhe aika poikki mutta tiivistettynä;

1) Olipas mukavaa nähdä kavereita ja perhettä!
2) Kaikki leivonnaiset onnistuivat niinkuin pitikin, niitä oli tarpeeksi, ja mikä parasta - saatiin tuupattua ylimääräiset vikojen juhlijoiden matkaan.
3) Kaikenlainen vieraiden kutsuminen todellakin kannattaa - oli nimittäin pakko siivota kämppä edustuskuntoon! Nyt kotona on ihanan siistiä :)
4) Murmeli löysi ihan uudet kuviot - tilanpuutteen vuoksi tyhjensimme puolet maton pinta-alasta ja siirsimme mm. sohvapöytää reunemmalle. Murmelille syntyi samalla ihan uusi leikkikenttä - iso, pehmeä matto, jolla sitten köllittiinkin, kieriskeltiin ja puuhailtiin koko loppuilta tyytyväisenä ilman sen kummempaa viihdyttämistä :)

Nyt on juhlaplänäily- ja leivontatarpeet täytetty pitkäksi aikaa! Kun jaksan ja ehdin, postailen tarkempia ohjeita koristeiden ja tarjottavien teosta kiinnostuneille.






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusi lempiruokani - gnocchivuoka

Maailman paras (gluteeniton) piirakkapohja ja mini quiche lorrainet

Salted caramel cupcakes eli suolakaramellikuppikakut