Uusi blenderi ja smoothie-ohjeeni

Teen smoothieita lähes päivittäin ja siksi olinkin ihan pulassa, kun vanha blenderini eräänä päivänä lakkasi toimimasta. Ei pihahdustakaan, ei kummempaa varoitusta - vehje vaan simahti. No, olihan sillä toki jo ikääkin - varmaan 8 vuotta.

Päädyin jälleen melkoisen googletuksen ja pähkimisen jälkeen tilaamaan Wilfan kehutun BL1200 -blenderin. Se on voittanut ilmeisesti jonkun vertailunkin. Laite saapui tässä eräänä iltana, ja tänään sain sen vihdoin purettua kääreistään. Lupaavan oloinen, joskin yllättävän painava vehje! Kannuosa varsinkin on jykevää tekoa ja tuntuu edellisen blenderin heppoisan muovikannun jälkeen kovin raskaalta.  

Pyöräytin välittömästi ihanan viininpunaisen smoothien kokeeksi. Wilfassa on valmis smoothie-ohjelmakin. Hyvin toimi :) Tässä ohjeeni!


Torkkelinmäen paras punainen Smoothie

-1 banaani
-kourallinen mustaviinimarjoja
-lisäksi mustikoita, mansikoita - mitä vaan marjoja pakkasessa sattuu olemaan
-1-2 rkl kaurahiutaleita
-hieman (juoksevaa) hunajaa
-saksanpähkinöitä ja/tai saksanpähkinäöljyä (muutkin öljyt käyvät)
-0,5 tl inkivääriä kuivattuna (tai vielä parempi, palanen tuoretta)
-3-4 dl kauramaitoa (mantelimaito ja hasselpähkinäjuoma sopivat myös hyvin)

Pyöräytä ainekset blenderissä ja nauti vaikkapa aamu- tai välipalana!




Olen myös kovin ihastunut paperipilleihin. Meillä on niitä jo useammassa värissä. Onneksi pillejä ei enää tarvitse tilata ulkomaisista verkkokaupoista; kotimaisetkin tarjoavat niitä jo, kts esim Bake & Partyn verkkokauppa. Juomien lisäksi paperipillejä voi käyttää vaikka mihin; cupcakejen koristeena, täytekakun päällä viirinauhan pidikkeinä, paikkakorttien pidikkeenä jne jne jne.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusi lempiruokani - gnocchivuoka

Maailman paras (gluteeniton) piirakkapohja ja mini quiche lorrainet

Salted caramel cupcakes eli suolakaramellikuppikakut