Pikkuveli 8 kk


Tällä viikolla juhlistimme sekä Pikkuveljen nimipäiviä että 8 kk synttäreitä. Lahjaksi poika sai legoauton, josta käytiin heti hieman tappelua siskon kanssa.

Kahdeksankuinen poikamme, jonka toinen nimi isosiskon mukaan on Jantteri, on oppinut viime päivinä vaikka mitä. Hän liikkuu etupäässä kontaten; ryömiminen on jo kokonaan unohdettu. Poika tykkää myös nousta kaikkea mahdollista vasten, uskaliaimmalla päällä ollessaan jo ihan seisomaan asti. Tänään hän myös ensimmäistä kertaa hivuttautui eteenpäin seisaaltaan ollessaan isänsä jalkoihin nojaten. Pää kolisee myös koko ajan, ja kun juhannuksena oli toinen silmä mustana, on nyt toisesta silmäkulma auki, kun pikkumies teki ukemin vaippapussin päältä pää edellä siskon nukenrattaiden renkaisiin. Huokaus. En muista että Murmeli olisi ollut ihan näin kuhmuilla ja mustelmilla koko ajan. 

Poikaa kiinnostavat myös tosi paljon johdot, isin Playstationin rämppäys, wifi-boksin kiskominen hyllyltä, astianpesukone sekä pyykinpesukone, siskon potta ja oma vaipparoskis, kylppärin lattiakaivo ja kaikki lattialla olevat roskat ja pölypallot ja siskon lelut ja pinnit ja pompulat ja tavarat. Paras paikka koko maailmassa taitaa olla siskon huone, jonn tyyppi määrätietoisesti matkaa tämän tästä. Sisko itkee välillä katkeraa itkua, kun Pikkuveli on saanut käsiinsä jonkin mittaamattoman arvokkaan (mainos-) lelukuvaston ja rutistellut sitä. 

Poika menee nukkumaan kahdeksalta, ja herää ensimmäisen kerran 23-24 maissa, sitten kolmen korvilla. Aamuyöstä heräilläänkin sitten tunnin välein, vaikka pääsisikin äidin kainaloon nukkumaan. Päivisin nukutaan 3-4 päiväunet. Miehen loma alkaa 3 viikon päästä, ja silloin vuorossa onkin unikoulua!



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusi lempiruokani - gnocchivuoka

Maailman paras (gluteeniton) piirakkapohja ja mini quiche lorrainet

Salted caramel cupcakes eli suolakaramellikuppikakut