Harrastan edelleen reseptien repimistä irti lehdistä. Niitä on useammassa muovitaskussa isossa läjässä. Täysin konmari-ideologian vastaista, tiedän. Mutta oikeastaan käyn niitä kyllä silloin tällöin läpi ja jopa kokeilen uusia ohjeita, vaikkakaan en niin usein kun pitäisi. Joskus käy tuuri - löytyy jotain uutta ja ihanaa! Tämä ohje taitaa olla alunperin Me Naisista. Ehkä. Sitä on hieman jouduttu tuunaamaan. Gnocchivuoka Pussillinen perunagnoccheja paketti mozzarellaa 1 dl parmesaaniraastetta Kastike: 2 valkosipulin kynttä 2 pienehköä sipulia 1 pkt pekonia 1 rkl öljyä 1 rkl tomaattipyrettä 2 dl kaurakermaa 250 g puolitettuja kirsikkatomaatteja 1 dl hiennnettua, tuoretta basilikaa savupaprikajauhoa suolaa, pippuria Hienonna valkosipulit ja silppua sipulit. Paloittele pekoni pieneksi. Kuullota sipulit ja pekoni öljyssä kypsäksi, lisää pyre ja kerma. Anna kypsyä noin 5 min. Lisää tomaatit, basilika ja muut mausteet. Keitä gnocchit ja sekoita pekoni-sipulikastikke
Kommentit
Lähetä kommentti