Hääpäivää ja pakkailua


Eilen juhlistimme Miehen kanssa tokaa hääpäiväämme. Oltiin varattu pöytä Patronasta, sillä viime vuotinen Boulevard Social oli pettymys (tosi vaihtelevaa laatua annoksissa) ja nyt kaivattiin jotain rennompaa. Syötiin kaksi ruokalajia ja juotiin parit drinkit. Tai no siis Mies joi törkykallista tuontiolutta ja minä tequila-pohjaisia drinksuja. Oli juuri sopivan relaa - tosin palvelu oli supernopeaa, ja oltiin tunnissa jo ulkona. Dinnerin jälkeen käytiin vielä yksillä Shakersissa (missä ihmeessä kaikki trendikkäät ihmiset nykyisin käy?? Kysyin vinkkejä drinkkipaikaksi tosi monelta kaverilta, eikä kukaan osannut ehdottaa mitään järjellistä paikkaa. Eikö kukaan enää käy ulkona!), ja sitten ruokakaupan kautta kotiin (lapselle mangoa, banaania ja avokadoa). Kotona otettiin vielä vähän skumppaa ja katseltiin tv:tä. Villi meno :)

Nyt lauantaina päivällä kipaisin apteekkiin ja testailemaan ravintolapäivän antimia, huomenna sitten Nizzaan. Meillä on ollut pieniä vastoinkäymisiä, kun torstaina saatiin kuulla, että meidän vuokraamassa asunnossa on ollut vesivahinko. Kauhealla hösiksellä sitten vertailemaan mahdollisia muita saman välittäjän vapaana olevia asuntoja. Päädyttiin sitten yhteen, joka täytti muuten kriteerimme (2 makkaria, parveke), mutta on ilmeisesti vähän kauempana ytimestä kuin mitä haluttiin. Toinen vaihtis olisi ollut pienempi kämppä ilman parveketta vanhassa kaupungissa, mutta pelkäsimme että vanhassa kaupungissa on hankalampaa olla rattaiden kanssa. No saa nähdä miten on.

Pakkaus on vielä ihan kesken, lista on tehty ja muksun vaatteet pesty ja pakattu, muuten kaikki ihan levällään. Sentäs tiedän, missä suurin osa kamoista on... Paitsi suurin osa omista kengistä on jotenkin hukassa. Huomenna vielä aamusta kiireellä ostamaan D-vitamiinia Murmelille ja jotain aurinkosuojallista meikkivoidetta itselle.

Patronan alkupalat; quesadillat ja kotitekoiset nachot guacamolen ja salsan kera
Passion-hedelmä-tequiladrinkki ja Rosita-nimistä olutta
Mango-chili-margarita
Patrona oli perjantai-iltana ihan täynnä
Lisää kuvateksti
Pääruokani; kanatäytteisiä maissitortilloja papukastikkeessa
Miehen after-dinner; GT kurkulla
Strawberry Ivanov

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusi lempiruokani - gnocchivuoka

Maailman paras (gluteeniton) piirakkapohja ja mini quiche lorrainet

Salted caramel cupcakes eli suolakaramellikuppikakut