Matkalle

Huomenna lähdemme Murmelin kanssa Bostoniin. Pakkaus on edelleen kesken, joskin kaikkialla kämpässä on pieniä kasoja mukaan otettavaa tavaraa. Tuliaiset on melkein ostettu ja dollareita vaihdettu, lapsen vaatteita pesty ankarasti että saadaan mukaan kaikkein parhaimmat outfitit. Jännittää.

Kaikessa hötäkässä kauhea väsy, sillä Murmeli ei viime yönä nukkunut juurikaan, eivätkä vanhemmat siis sitäkään vähää. Ja tänään ensimmäistä kertaa ikinä Murmeli on skipannut myös kaikki päiväunet! Sen sijaan vedettiin rattaissa hernettä vähän siellä sun täällä melko epäonnistuneella kävelylenkillämme ennen ja jälkeen neuvolan. Äiti on ihan puhki näiden mainittujen herneiden seurauksena olleista lapsenkanto-rattaidentyöntö -operaatioista.

Huonot unet luultavasti johtuvat siitä, että Murmeli lähti tänään vihdoin konttaamaan! Jätin aamulla muksulta hetkeksi pöksyt pois, joten kitkaa oli enemmän, ja tyyppi pääsi kunnolla liikkeelle. Aika hurmaavan hataraa meno on tässä vaiheessa, mutta määrätietoisen hitaasti lapsi etenee. Ryömiminen oli myös alkuun aika vaivalloisen näköistä, mutta learning curve oli huima. Eli näillä näkymin takaisin tullessa lapsi porhaltaa jo hirveää vauhtia eteenpäin! Ehkäpä isä saa asunnon vihdoin lapsiturvalliseksi poissaollessamme :) 

Seuraava raporttimme siis Bostonista!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusi lempiruokani - gnocchivuoka

Maailman paras (gluteeniton) piirakkapohja ja mini quiche lorrainet

Salted caramel cupcakes eli suolakaramellikuppikakut