Mollis RIP

Tänään tapahtui kaksi toisiinsa löyhästi liittyvää asiaa, joista toinen varsinkin oli kovin murheellinen. Kadotimme nimittäin Murmelin Molliksen! Mollis on kirpputorilta yhdellä eurolla ostettu merenneito, ja se on aina matkassa:






Tänään Mollis sitten hukkui jonnekin Forumin kulmille. Forumin uudessa hienossa lastenhoitohuoneessa se vielä oli matkassa, mutta myöhemmin sitä ei enää löytynyt.

Murmeli ei vielä edes ymmärrä Molliksen katoamista, mutta äitiä tapahtunut vaivaa kovastikin. Kotiin tultua ryhdyinkin heti järkyttyneenä googlaamaan Mollikselle korvaajaa. Murmeli lekotteli sillä aikaa lelumatollaan ja nautti vaipattomasti ilmakylvyistä. (En useinkaan saa aikaiseksi näitä ilmakylpyjä, mutta tästä oli hiljattain puhetta äitituttavani kanssa, joten päätin hieman tsempata.) Löysinkin Amazonista ihan samoja Molliksia, ja siinä innoissani klikkailin nukkea ostoskoriin. Samalla tietoisuuteeni tuli kummallinen haju. Jossakin haisi kakka.

Murmeli oli siirtynyt lelumatolta olohuoneen maton kautta lautalattialle ja kakannut. Sitten hän oli pikku kätösellään levittänyt kakkaa ympäriinsä. Kakkaa oli myös lapsessa kaikkialla varpaista napaan asti.
Kuva ei tee oikeutta tuotteen määrälle, koska 1 kpl puolialastonta lasta oli tässä kohtaa jo siirretty kylpyhuoneen puolelle.

Se ilmakylvyistä hetkeksi.

Kommentit

  1. Muuta paljon etsitty Mollis löytyi edes Amazonilta. T.2.etsijä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sentäs! Toivottavasti muksu ei huomaa eroa vähän kulahtaneeseen alkuperäiseen :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusi lempiruokani - gnocchivuoka

Maailman paras (gluteeniton) piirakkapohja ja mini quiche lorrainet

Salted caramel cupcakes eli suolakaramellikuppikakut