Mummolassa

Vietimme juuri 3 päivää Espoossa mummolassa. Kävimme huonekaluliikkeissä ja vietimme päivän Sellossa. Kyllä oli kalliolaismutsilla ihmettelemistä, kun pääsi Prismaan ja Citymarkettiin! Siellä oli ihan lihatiskit ja kalatiskit ja juustotiskitkin! Ja metrikaupalla valinnanvaraa! Kyllä kalpenee Ikuisen Vapun (aka Piritorin, aka Vaasanaukion) S-Market näiden jättikauppojen rinnalla.

Muutenkin mummolassa oli rattoisaa. Ihana mummu otti ja pesi 2 valtavaa Ikean pyykkikassia tyhjäksi, aivan mahtavaa! Ja Murmeli, joka on vierastanut kaikkia ja kaikkea kolmikuisesta lähtien, suostui tällä kertaa armollisesti mummun ja vaarin viihdytettäväksi niin, että mm. pääsin saunaan. Yksin. Ensimmäistä kertaa yli vuoteen. Kyllä on ihmisen ilo pienistä asioista kiinni; makasin saunan lauteilla ja lojuin mitään tekemättä, ainakin vartin! Muutenkin oli tosi helpottavaa, kun Murmelin hoidossa olikin 2 käsiparia lisää.

Murmelin uniongelmat tosin vaivaavat aina vaan, joten nyt pitää alkaa vakavissaan miettimään jonkinlaista unikoulua. Samalla pitänee lopettaa yösyötöt kokonaan. Mielellään siirtäisimme Murmelin myös pikkuhiljaa nukkumaan omaan sänkyynsä, koska selvästi herkkäunisena heräilee muiden kääntyilyyn yöllä. Luultavasti päädymme melko perinteiseen unikouluun, jossa äiti poistuu asunnosta yöajaksi muualle nukkumaan noin viikon ajan, ja isä on lapsen kanssa helisemässä kotona. Murmeli on kovin muutosvastarintainen ja lujatahtoinen pikkutyttö, joten rankkaa siitä tulee. Jos joku tietää parempia kikkoja yösyöttöjen lopetukseen ja sitä kautta yöunien rauhoitukseen, niin ehdotuksia otetaan vastaan!

Kommentit

  1. Kaveri rupes antamaan vettä tissin sijasta lapsukaiselleen, aika nopeasti hoksas, että mielummin nukkuu kun hörppii vettä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitenköhän se toimii - eikö vauva vedä herneitä, jos yhtäkkiä tuupataan tuttipulloa / nokkamukia rinnan sijaan? Mutta pitää varmaan kokeilla tätäkin :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusi lempiruokani - gnocchivuoka

Maailman paras (gluteeniton) piirakkapohja ja mini quiche lorrainet

Salted caramel cupcakes eli suolakaramellikuppikakut