Viikonloppu kotikulmilla

Lauantaina kävimme koko perhe tutustumassa Teurastamon Harvest Action -tapahtumaan, joka oli osa Helsinki Design Weekiä. Odotimme Sadonkorjuumarkkinoilta aika paljon, olihan luvattu "herkkuja suoraan pientuottajilta, ruokaa grillistä ja kojuista sekä monenlaista ohjelmaa koko perheelle". Pakko tunnnustaa, että hieman petyimme. Pientuottajia oli vain muutama, ja näitä ruokakojuja samoin. Tilaa olisi ollut vaikka kuinka monelle, mikseiköhän enempää ollut? Elokuussa Kampissa ollut ruokatapahtuma olisi voinut toimia esimerkkinä.

Tässä kuitenkin pari kuvaa upeista luomukasviksista ja -juureksista:







Sunnuntaina olimme Murmelin kanssa nyyttäribrunssilla. Sinne päätin tehdä pellillisen porkkanaleivoksia tätini suosittelemalla reseptillä. Niistä tuli niin hyviä, että testipalojen maistelu oli livetä käsistä! Resepti on Kotilieden ja löytyy täältä. Tyylilleni uskollisena tuunasin ohjetta hieman, tällä kertaa ainoastaan vaihtamalla osan jauhoista luomukookosjauhoon.

Brunssin jälkeen piti vielä mennä käymään Habitaressa ja sen yhteydessä olevassa Art Helsinki -näyttelyssä. Etsimme ideoita keittiön välitilaan. Yksi olisi tietty tämä Jani Leinosen tekemä taulu ;)


Nyt olenkin niin poikki, että harkitsen evakuoitumista Espooseen omien vanhempieni luo. Aiemmin Murmeli ei ole juuri muita hoitajia huolinut, mutta ehkä nyt saisin jo vähän hengähtää?!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusi lempiruokani - gnocchivuoka

Maailman paras (gluteeniton) piirakkapohja ja mini quiche lorrainet

Salted caramel cupcakes eli suolakaramellikuppikakut