Sunnuntaikuulumisia

Mitä tekee mutsi saatuaan yhtäkkiä tunnin-pari vapaata sunnuntai-iltapäivänä? No ei ainakaan siivoa, pese pyykkejä, tiskaa käsin lapsen ensilusikoita tai höyrytä vauvanruokaa!

Kävin ensin kiireesti kaupassa ja ostin jäätelöä. Sitten söin ko. jäätelöä hotkien ja aloitin uuden kirjan lukemisen. Meinasin kuitenkin nukahtaa samantien, koska silmiä painaa edellisillan hurja biletys. Ystäväni meni lauantaina naimisiin ja join hääjuhlassa ainakin 1,5 lasillista viiniä. Lähdimme myös kotiin tosi myöhään - noin klo 20. Eli tietenkin tänään on kärsitty krapulasta, tällaisen bilekimaran jälkeen.

Kirjan lukuyrityksen jälkeen kävin farmillani, keräsin kananmunia, laitoin siirappia tulelle ja vadelmahilloa tekeytymään. Tämän pakollisen Hay Day-päivityksen jälkeen kävin suihkussa ja jopa pesin hiukset!! Sitten päädyin tutkimaan kolmioita Oikotieltä. Kalliossa on kolmioita todella vähän, ja niihinkin kaikkiin näköjään tulossa putkiremppa. Toista sellaista me ei Miehen kanssa luultavasti jakseta ainakaan seuraavaan viiteen vuoteen, mutta yhden ihan helmen löysin: Torkkelinmäen kupeessa olevaa 70 neliön neliötä (!) markkinoidaan sanoilla "huoneisto hyvässä taloyhtiössä". En tiedä onko kuvien nappaaminen asunnon myynti-ilmoituksesta ihan kosheria, mutta pakko jakaa tämä ihana remontoijan unelma kanssanne:




Ja makkareita siis tosiaan 3, tuon pitkän käytävän varrella. Mies kiinnitti myös heti huomiota ihastuttavalla tavalla pintavetona tehtyihin sähkötöihin. Tavallaan olispa ihanaa päästä vetämään tällainen kämppä puskutraktorilla alas ja rempata kuntoon, mutta... Jatkamme isommasta asunnosta haaveilua.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusi lempiruokani - gnocchivuoka

Maailman paras (gluteeniton) piirakkapohja ja mini quiche lorrainet

Salted caramel cupcakes eli suolakaramellikuppikakut