Murmelin 1-vuotissynttärisuunnittelua kakku edellä

Aloitin jo varmuuden vuoksi Murmelin synttärien suunnittelun. Vaikka niihin on vielä pari kuukautta, niin kokemus tämän kuluneen vuoden aikana on opettanut, että on paras aloittaa ajoissa :) Olen varannut alustavasti juhlapaikan, ja mietin parhaillaan koristeluja. Sen olen jo päättänyt, että teema on ykkönen. Koristeluissa ja kakussa.

Kakku voisi olla joku tällainen:




Itsehän en ole sokerimassan ystävä, enkä ole myöskään juurikaan tuollaisia koristeita treenannut. Siinä mielessä siis nämä ihanat kakut (tällaiset pitäisi sitä paitsi tilata jostain, omat kyvyt ei riittäisi) eivät ole kovin varteenotettava vaihtoehto:






Luultavasti järkevin vaihtoehto olisi kuitenkin jonkinlainen pieni vähäsokerinen cupcake, jonka muksu voisi sitten survoa suuhunsa. Hmm.


Kakun lisäksi pitää tietty olla muutakin herkkusyötävää ja juotavaa. Jenkkien ekoissa kakuissa näyttää olevan hauska trendi; kuten hääkimpuista tehdään pieni kopio heittokimpuksi, on sikäläisissä 1-v. synttärikakuissa mukana pieni kopio, "smash cake". Eli se kakku, jonka vauva sitten valokuvausta varten saa tuhota, muussata sormissaan ja syödä käsin. Kuulostaa sottaiselta, mutta taatusti hauskoja kuvia, taidan kopioida meillekin!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusi lempiruokani - gnocchivuoka

Maailman paras (gluteeniton) piirakkapohja ja mini quiche lorrainet

Salted caramel cupcakes eli suolakaramellikuppikakut