Synttärijuhlintaa unikoulun keskellä

Eilen juhlittiin synttäreitäni aika väsähtäneinä, kahden unikouluyön jälkeen. Itse en saanut kumpanakaan yönä oikein nukuttua; valvoin kahden eri kaverin sohvilla, murehdin ja kuikuilin kelloa. Pelkäsin, että vauvaparka itkee hysteerisenä kotona ja odotin, koska kello on viisi, että voin lähteä kotiin.

Synttäriaamuna tulin kotiin klo 5.20, ja odottelin vauvan heräämistä kotisohvalla - 3 tuntia!!  Nukuimme aamupäikkärit ja lähdimme kaupungille. Kävimme Kämpin Zen Sushissa lounaalla, ja jatkoimme lakkiostoksille. Vauva sai hienon katu-uskottavan topatun lentäjänlakin talveksi. Haimme Kanniston leipomosta vadelmaviinerit ja munkkeja ja palasimme kotiin nauttimaan synttärisuklaasta. Lähdimme illalla vielä Alppilan kirkolle värikylpyyn. Murmeli oli yltäpäältä väriaineessa ja totaalisen poikki loppuillan; nukkumaanmeno sujui taas hienosti ja niin pääsin synttäriskumpalle kaverin luo Töölöön. Kolmas unikouluyö sujui paremmin, olinkin niin sipissä, että tilttasin kahden skumppalasin jälkeen ja nukuin peräti 6 tuntia!

Tänään aamulla, kotiintultuani, ehdin hieman istahtaa sohvalle, kun Murmeli heräsi kuuden kieppeillä. Pääsin syöttämään lasta, ja samalla kuulin Mieheltä, että vauva oli nukkunut lähes 9,5 tuntia putkeen!! Aivan käsittämätöntä! Siis että voiko olla, että lapsi olisi oppinut nukkumaan vain 2 unikouluyön jälkeen? Aivan liian hyvää ollakseen totta! Katsotaan miten neljäs yö sujuu - tällä kertaa saan jäädä kotiin olkkarin sohvalle. Toistaiseksi kaikki on siis sujunut ihan superhienosti - myöskään pelkäämääni tiehyttukosta ei ole vielä havaittu, vaikka tarkkana saa olla. Menee varmaan
hetki, että maidontuotanto tasaantuu tähän uuteen maailmanjärjestykseen.

Pikkutaiteilijassa oli pitelemistä
Murmelin teoksia




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusi lempiruokani - gnocchivuoka

Maailman paras (gluteeniton) piirakkapohja ja mini quiche lorrainet

Salted caramel cupcakes eli suolakaramellikuppikakut