Muuttohommia flunssassa

Viime viikolla olimme Murmelin kanssa ensimmäistä kertaa hammaslääkärissä. Murmelilla oli 1-vuotistarkastus ja samalla kurkattiin eräässä naamallepyllähdys-insidentissä lohjennutta etuhammasta. Kaikki oli kunnossa ja saimme ohjeeksi ryhtyä pesemään hampaita kaksi kertaa päivässä ja lisäksi syömään xylitol-pastilleja. Ekat Herra Hakkarais-pastillit aiheuttivat hieman hämmennystä, mutta parin päivän jälkeen tämä meidän syömistä rakastava muksu imeskelee pastillit jo ihan ammattimaisesti, mitä nyt tukkoiselta nenältään pystyy. Niin, Murmelilla on TAAS flunssa. Tällä kertaa tauti tarttui minuunkin, onneksi sentään viikonloppuna saatiin pakkailtua tavaroita niin, että Mies sai kasseja kuskattua uudelle kämpille. Tietty sillä seurauksella, että siltä meni selkä.                
Hämmentävää on kuitenkin se, että valtavan tavaramäärän jälkeenkin täällä vanhassa kämpässä ei näytä mikään muuttuneen. Kirjahylly on toki tyhjä, mutta muuten kaaos on ihan samaa luokkaa kuin aina ennenkin. Meitä alkoikin vähän hirvittää, kun tajuttiin miten paljon meillä täällä onkaan ollut kaappitilaa. Istuimme uuden asunnon kerhohuoneen (mahtipontinen nimitys sille kaikkein pienimmälle makkarille) lattialla ja käytiin tiukkaa sisustuksellista periaatekeskustelua. Kun tilanne on siis se, että kämppään pitää saada lisää kaappitilaa, haluaisi Mies kaapit kaikkialle muualle, eteiseen ja olohuoneeseen ja ruokailutilaan, mutta ei kerhohuoneeseen. Sinne hän haluaisi itse asiassa teekkariluolan. Eli sohvan ja telkkarin ja pleikan. Ja pimennysverhot ja kotiteatterin ja biljardipöydän ja oman jääkaapin täynnä olutta. Minä taas haluaisin ison kaapin (jonka sisälmyksiin tuon telkkarin ja pleikan voisi jemmata) ja varavuoteen, joka toimisi samalla sohvana. Tästä saattaa tulla vielä tiukka vääntö...

Meidän omaan makkariin pohdiskelen seinän maalaamista jollakin jännällä struktuurimaalilla. Siis sellaisella, josta jää seinään pinta, ja jonka voi levittää vaikka pesusienellä. Sunnuntai-ilta kuluikin googlatessa. Löysin pari hauskaa vaihtoehtoa:

1. Tikkurilan Tunto-maali tehty hauska seinäpinta
2. Kalkkimaalilla maalattu seinä
3. Ihan vaan tosi tummanharmaa maalipinta

Ja eihän tässä ole enää aikaakaan kun about 1,5 viikkoa :0

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusi lempiruokani - gnocchivuoka

Maailman paras (gluteeniton) piirakkapohja ja mini quiche lorrainet

Salted caramel cupcakes eli suolakaramellikuppikakut