Vatsatautia ja asuntokauppoja

Huh, on taas ollut haipakkaa. Oltiin viikonloppuna Espoossa mummolassa, ja sieltä jotenkin tarttui kotiiniviemiseksi vatsapöpö, jonka kourissa kärvisteltiinkin sitten melkein koko perhe tiistaista lähtien. Ainoastaan Murmeli pysyi terveenä, varmaankin imetyksen ansiosta. Aika rankkaa kyllä viihdyttää puuhakasta yksivuotiasta kun oikeasti tekisi mieli vaan maata paikallaan ja tehdä kuolemaa. Tällaista kai tämä lapsiperheen elämä on, kun vuoden sisään on mahtunut jo 3 vatsatautia, ja ennen muksun syntymää moista tapahtui ehkä kerran kymmenessä vuodessa...

Ehdittiin kuitenkin kärvistelyn ohella tehdä hieman asuntokauppaa. Me nimittäin tehtiin tarjous yhdestä asunnosta tässä ihan lähellä. Neliöitä on asunnossa vain reilu 15 enemmän, mutta pohja tosi tehokas niin, että makkareita on saatu mahtumaan kämppään kokonaiset 3 kappaletta! Kämppä on juuri rempattu, ja tällä hetkellä tyhjillään. Tarjous tehtiin tiistaina erittäin huonovointisena, ja se meni läpi - muuttamaan päästään siis jo parin viikon päästä! Hurjaa vauhtia, vähän hirvittää jopa. Missä välissä ehditään tapetoida?!

Tänään uskaltauduimme Murmelin ja mummun kanssa vähän kaupungille. Olo on edelleen heiveröinen, ja lounaan syötyäni päädyin loppupäiväksi takaisin mustikkakeittodieetille - sen verran ilkeästi kiertää edelleen vatsassa. Mutta saatiin kuitenkin ostettua Murmelille ekat kengät!

Muksu oli hupaisa, kun sai ekaa kertaa kengät jalkaan kaupassa. Tyyppi tönötti paikallaan jalat liimattuina lattiaan, eikä oikein hiffannut, että kengät jalassa voi ihan kävelläkin. Viimein lapsi lähti liikkeelle hassusti jalkoja nostellen. Ja koitti tietty samantien paeta kaupan avoimesta ovesta ulos liukuportaisiin. 

Multa on jäänyt Murmelin synttärijuhlien ruokien raportointi hieman kesken. Lupaankin lähipäivinä (kun ruoan ajattelu ei enää aiheuta kauheaa etomista) kirjoitella ohjeet irish coffee -juustokakkuun (tuunattuna, jotta onnistuu seuraavalla kerralla paremmin!) ja mahtaviin mini kinkku-piiraisiin, jotka ovat kaiken muun mahtavuuden lisäksi myös gluteenittomia!

Kommentit

  1. Onnittelut uudesta asunnosta ja leppoisaa muuttoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Muutosta tuleekin toivottavasti juuri leppoisa, kun ei tarvii muuttaa yhtenä päivänä :) Jätesäkit ja ikean kassit on jo läjässä eteisessä!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusi lempiruokani - gnocchivuoka

Maailman paras (gluteeniton) piirakkapohja ja mini quiche lorrainet

Salted caramel cupcakes eli suolakaramellikuppikakut