Uuden asunnon pohja ja kuvia

Tänään ollaan lähdössä Ikeaan! Ostoslista on pitkä. Ruokapöytää, eteismattoa, pimennysverhoa, tauluhyllyä, kaappien sisuksia jne. Pieni ylläri asunnolla käydessä oli se, ettei eteisen liukuovellisessa kaapissa ole lainkaan mitään sisuksia! Nyt pitää sitten kiireellä hommata tankoa ja hyllyä sinnekin.  

Tässä uuden asunnomme pohjakuva ja pari kuvaa myynti-ilmoituksesta:


Kylppäri, jonne saan vihdoin pesutornin! Ja ainakin 8 kiloa vetävän pesukoneen!!!!!!!
Olkkarin kulmaa ja keittiötä, taustalla makkaria

Murmelin huone

Meidän makkari

Olen vähän jo googlettanut kuvia Murmelin uuden huoneen ideoiksi. Ajatuksena on vaaleasävyinen huone, jossa ehkä yhdellä seinällä vähän väriä tapetista, ja muuten huoneen väripilkut tulevat leluista ja kirjoista, joita tulee myös seinähyllyihin. Tauluhyllyistä saa näköjään hauskoja hyllyjä lastenhuoneeseen, ja hyllyille voi sitten tehdä hauskoja asetelmia kirjoista ja leluista ja pikkutauluista. Ihan mahtavaa päästä sisustamaan Murmelin huonetta! Joku tiipii / maja olisi myös tosi hauska, mutta ei taida nyt mahtua. Ehkä sitten myöhemmin siis. Raportoin :)

Mutta nyt pukemaan ja pesemään kakkapyllyä ja pakkaamaan tavaroita Ikean retkelle! Murmeli ehti jo tämän kirjoituksen aikana tyhjentää yhden keittiönkaapin ja silputa muutaman teepussin lattialle...

Kommentit

  1. Tosi kivan näköinen asunto! Tykkään noista mustista ikkunanpokista ja valkoisista korkeakiiltokaapeista. Eipä tuossa kylppärissäkään nokankoputtamista ole! :) Tsemppiä muuttoon, ne on rasittavia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo meillä kävi hyvä tuuri, kun on rempattu noin neutraaleilla ja hyvillä väreillä :) Ei tarvii tehdä yhtikös mitään (paitsi hommata lisää kaappeja). Saa nähdä mitä tästä muuttotouhusta tulee, kun on toi yks täystuholainen muuttoapurina ;)

      Poista
  2. Onpas tosi kivan näköinen pohja ja hyvät rempparatkaisut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, kovasti mekin on tykätty. Nyt tosin tässä muuton kourissa kaikki nurkat pursuilee ikean kasseja, pahvilaatikoita ja nyssyköitä... Feng shuit on aika pielessä vielä hetken!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusi lempiruokani - gnocchivuoka

Maailman paras (gluteeniton) piirakkapohja ja mini quiche lorrainet

Salted caramel cupcakes eli suolakaramellikuppikakut