Puuha- ja yksivuotistaulut



Murmelin synttärikuvaa ja -juhlia varten halusin liitutaulun, jossa on lapsen saavutuksia ja lempijuttuja muistiin kirjattuna. Taulu on tehty pysyvällä taulutussilla, joten se toimii myöhemmin sisustustauluna, kun Murmeli joskus muutettuamme saa oman huoneen.


Taulu on Ikean Ribba-taulu, jonne on liimattu liitutaulutarraa. Sitä myy teippitarha.fi. Tekstit tekstasi taidokkaasti Muita Ihania -blogin Tiina.









Puuhataulun taas rakensi Murmelille ihana mieheni. Bongasin tällaisen taulun jostakin blogista jo puolisen vuotta sitten, mutta vasta nyt Mies innostui tekemään sellaisen. Taulussa on siis kaikenlaista hauskaa näprättävää, vipuja, ketjuja jne. Kaikkein suosituin näprättävä on magneetti, ja sen vieressä roikkuva ketju. Murmeli jaksaa puuhastella taulunsa kanssa joka päivä ja yllättävän paljon!

Mies on käyttänyt tauluun ihan perus-hyllymelamiinia, jota jäi yli keittiörempasta. Ympärillä on pehmusteet teollisuuskäyttöön tarkoitetusta kiinteästä vaahtomuovista. Samoin Mies töissä sorvaili tauluun sopivat reiät noille kaikille namiskoille.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusi lempiruokani - gnocchivuoka

Maailman paras (gluteeniton) piirakkapohja ja mini quiche lorrainet

Salted caramel cupcakes eli suolakaramellikuppikakut