Tukholmassa


Teimme pienellä äiti-lapsiporukalla laivareissun Tukholmaan. Seurueemme ainoa miesjäsen sairastui juuri ennen reissua, joten loppupeleissä muksuja oli vain 2. Siinäkin riitti kyllä ohjelmaa. Laivalla kova juttu oli - arvatenkin - pallomeri. Erityisen siisti oli liukumäki pallomeressä. Murmeli viittoi viittomisen perään "Lisää", ja mutsi siinä maitohapoilla nosteli tyyppiä liukumäen päälle. Hauskaa oli siis! Laivalla (ihana vähän rempattu kasari-Gabriella) oli lapsille matkasänkyjä, ja rattaat saatiin tyhjäksi jääneeseen kolmanteen hyttiin talteen, joten meno oli ihan lupsakkaa pienissä hyteissäkin.

Tukholmassa kiertelimme Södermalmin sisustusliikkeitä ja nautimme aurinkoisesta kevätpäivästä. Tax freestä mukaan tarttui karkkia ja suklaata ihan kunnioitettava määrä; ja mainitsemisen arvoista oli myös lasten nukkumaan mentyä pidetyt hyttibileet ja siellä nautittu skumppa :)

Kotiin palattua onkin sitten tehty sähkösopimuksia, ostettu pesutorni, pidetty asuntonäyttöjä vanhassa kämpässä, tilattu lukkoseppä asentamaan uudelle kämpälle turvalukko, soitettu sen ziljoona puhelua ja pakattu niin maan penteleesti. Lauantaina muutetaan!

Murmeli ja mutsien eväät hyttibileisiin. Huomatkaa medium-koon skumppapullon lisäksi 1 lonkero!!!!! Ihan tolkutonta!

Pallomeri!

Palloja, palloja, palloja

Tytöt Södermalmilla

Murmeli <3 pallomeri

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusi lempiruokani - gnocchivuoka

Maailman paras (gluteeniton) piirakkapohja ja mini quiche lorrainet

Salted caramel cupcakes eli suolakaramellikuppikakut