Rakkausviikonloppu

Kovasti odotettu parisuhdeviikonloppumme alkoi perjantaina huonoissa merkeissä. Sain jonkinlaisen oudon vatsapöpön; koko päivän kuvotti, huimasi ja heikotti, ja iltapäivästä nousi 38 asteen kuume. Lauantaiaamu koitti kuitenkin paremmissa merkeissä, kuume oli laskenut, joten päätimme pitää varauksemme. Murmelin oli tarkoitus jäädä kotiin mummun kanssa.

Hotelli oli varattu niinkin kaukaa kuin Hakaniemestä, 2 kilometrin päästä. Lähtö oli vaikea. Murmeli, 11 kk, selvästi aisti että jotakin on tekeillä, ja takertui äitiin kuin hai laivaan. Onnistuimme kuitenkin lähtemään kotoa ilman kummempia itkuja, ja Murmeli jäi mummun seuraan leikkimään.

Hotelli oli vallan mainio. Jatkuvan kännykän kuikuilun ohella nautimme olostamme - hotellihuone oli iso ja ihana, tervetuliaskumppa kylmää ja huoneen sauna (!) kuuma. Kävimme jopa aulabaarissa drinksuilla.


Skumppa kylmässä
Skumpan ja saunan uuvuttamina simahdimme tosin jo ennen yhtätoista, ja heräsimme sunnuntai-aamuna ennen seitsemää. Lojuimme sängyssä ja katselimme Discoverylta Bigfoot-dokumenttia ennen hotellin aamupalaa. Villi meno siis. Kotona Murmeli oli mennyt nukkumaan parinkymmenen minuutin taistelun jälkeen ja nukkunut normaalisti, ei outoja yöheräilyjä. Maitoa mummun oli pitänyt jemmata puuroon, koska muksu ei juo tuttipullosta eikä nokkamukistakaan vielä pieniä hörppyjä enempää. Naksuja, ipadia ja tuoretta mangoa oli tarjoiltu, mutta hätätapauksiin varatut aktiviteetit (eteisen kenkäkaapin sekä keittiön kaappien ja laatikoiden tyhjennys ja mylläys) jäivät tarpeettomiksi.


Kaksi aamupalaa, kuka arvaa kumpi on minun ja kumpi Miehen?
Aamulla kärsin hienoisesta krapulasta. Yksi drinkki ja skumppa näköjään on ihan liikaa! Aamupalan jälkeen mummu toi Murmelin hotelliin. Mies varasi heti ensimmäisen sylivuoron, joten ikävästä taisi kärsiä joku muukin kuin minä ;) Jälleennäkemisen hetki oli tyyni. Lapsi ei siis parahtanut itkuun, takertunut vanhempiinsa tai toisaalta osoittanut mieltään tylsille vanhemmilleen, jotka jättivät hänet hoitoon ja lähtivät hurvittelemaan. Eli uskalletaan hoitaa parisuhdetta toisenkin kerran :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusi lempiruokani - gnocchivuoka

Maailman paras (gluteeniton) piirakkapohja ja mini quiche lorrainet

Salted caramel cupcakes eli suolakaramellikuppikakut